Zaalverhuur bij café De Moriaan

Op zoek naar een locatie voor jouw evenement? Zoek dan niet verder! Bij café De Moriaan ben je aan het juiste adres.

Heb jij iets te vieren? En wil je dit graag met familie en vrienden samen doen, maar wil je niet iedereen thuis over de vloer? Of heb jij de taak gekregen om het bedrijfsfeest te plannen? Wij helpen je graag daarbij. Of je nu een verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest wilt vieren, bij ons is dat allemaal mogelijk. Wij verhuren ons café voor een breed scala aan feesten en partijen.

Je kunt ons café huren inclusief een arrangement. Wij houden altijd rekening met jouw wensen.

Feestje in de kroeg

Een van de belangrijkste redenen om jouw evenement in een kroeg te organiseren, is de unieke sfeer. Een kroeg heeft een karakteristieke uitstraling, een gezellige interieur en een ontspannen sfeer. Dit zorgt gelijk voor een informele omgeving, waar gasten zich direct op hun gemak voelen.

Wij bieden de alles-in-één-oplossing, alle benodigde faciliteiten hebben wij, zoals: een goedgevulde bar, tafels, stoelen, geluidsinstallatie en ruimte voor live optredens en een dansvloer.

Arrangementen

Daarnaast kunnen wij ook alle hapjes en drankjes voor je verzorgen. Je kunt uit meerdere arrangementen kiezen. Een assortiment van bieren, wijnen, cocktails en andere drankjes de keuze is aan jou. Bekijk alle arrangementen op onze privéfeest pagina.

Wil jij een verjaardag, jubileum of feest geven dat jouw gasten nog lang herinneren? Vier het dan in café De Moriaan.

Zaalverhuur - café De Moriaan - 1